Vanavond op tv: Ajax - FC Midtjylland (Champions League), nieuw seizoen Dokters van morgen

Vanavond op tv: Ajax - FC Midtjylland (Champions League), nieuw seizoen Dokters van morgen
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 25 november

Kijktip :

Vanavond kan Ajax een nieuwe stap in de richting van overwintering in de Champions League zetten bij winst op FC Midtjylland. De wedstrijd wordt uitgezonden op SBS6. Verder onder meer een nieuw seizoen van Dokters van morgen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 25 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Het beste van... 50 jaar Toppop

NPO 3
20:25 uur

In nieuwe afleveringen van Het beste van... 50 jaar Toppop genieten BN'ers van bekende hits uit de jaren 70 en 80. Volgens het bekende format van de 'Het beste van...'-programma's zijn elke aflevering verschillende bekende Nederlanders te zien, terwijl ze kijken naar videoclips. Deze keer genieten onder anderen Gerard Joling, Anita Witzier, Sanne Wallis de Vries en Sander Lantinga van de hits uit de seventies en eighties die tot op de dag van vandaag bekend zijn bij een groot publiek van jong tot oud.


Fantasyfilm: Ghost

RTL 8
20:30 uur

Op RTL 8 is vanavond de romantische filmklassieker Ghost te zien. Sam en Molly worden op een avond overvallen door een dief. Sam overleeft dit niet en komt als geest vast te zitten in de wereld van de levenden. Hij komt erachter dat zijn dood geen ongeluk was en wil Molly waarschuwen. Hij raakt gefrustreerd als blijkt dat niemand hem kan zien of horen. Dan ontdekt hij het medium Oda Mae Brown en hij staat erop dat zij hem helpt om in contact te komen met Molly.


Live: Ajax - FC Midtjylland

SBS 6
20:30 uur

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van de wedstrijd Ajax - FC Midtjylland in de Champions League. Je kunt ook online kijken naar de livestream op KIJK.nl via Gids.tv. De wedstrijd in Denemarken eindigde een paar weken geleden in 1-2, waardoor Ajax nu vier punten heeft in Groep D, net als Atalanta. Liverpool is de koploper met negen punten. Midtjylland heeft nog geen enkel punt.


Terug: Dokters van morgen

NPO 1
21:30 uur

In het nieuwe seizoen van Dokters van morgen brengt Antoinette Hertsenberg bijzondere patiëntverhalen in beeld. Ook volgt ze inwoners van Bakkeveen, waar de huisarts een missie heeft om het dorp langer en gezonder te laten leven dan in de rest van de wereld. Bloeddruk is het thema van deze eerste aflevering. Antoinette volgt ook de zwangere Anneloes. Als gevolg van een torenhoge bloeddruk kreeg zij tijdens haar eerste zwangerschap ernstige complicaties.


IDFA-docu: Skies Above Hebron

NPO 2
22:25 uur

Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire Skies Above Hebron te zien op NPO 2. Dit coming of age-verhaal volgt gedurende vijf jaar het leven van drie Palestijnse jongens uit Hebron. Hoe is het om op te groeien in een omgeving waar geweld en intimidatie aan de orde van de dag is? Amer en zijn vrienden hebben weinig bewegingsvrijheid. De jongens, aan het begin van de film elf en zeven jaar oud, houden duiven op hun dak, dat grenst aan het huis van een kolonist.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Ajax - FC Midtjylland (Champions League), nieuw seizoen Dokters van morgen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier