Heftig nieuw programma Mijn leven in hun handen start donderdag op SBS6

Heftig nieuw programma Mijn leven in hun handen start donderdag op SBS6
Zeven mensen jaar lang gevolgd

Kijktip :

Vanaf donderdag 26 november is op SBS6 het nieuwe programma Mijn leven in hun handen te zien. Hierin is te zien hoe zeven mensen, die allemaal toeleven naar een extreem belangrijke medische ingreep, een jaar lang worden gevolgd. De camera's brengen alle ups en downs in beeld.

Mijn leven in hun handen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Leven of dood
Voor de mensen in Mijn leven in hun handen staat er veel op het spel: de ingreep is allesbepalend en voor sommigen is het zelfs een kwestie van leven of dood. Het zal voor iedereen hoe dan ook het leven drastisch veranderen. Zoals voor de 43-jarige Harrie, die van zijn ernstige epileptische aanvallen hoopt af te komen. Of de 29-jarige Lotte, die lijdt aan uitgezaaide darmkanker. De diagnose is uniek voor iemand van haar leeftijd en volgde op een lange zoektocht nadat ze vreselijke buikpijnen kreeg.

Kortademig
In Mijn leven in hun handen krijgen we ook het verhaal van de 74-jarige Cees te horen. Hij wordt ineens benauwd en kortademig, op het moment dat hij net met pensioen is. Een jarenlange lijdensweg en een moeizame zoektocht naar antwoorden is het gevolg. Hij krijgt uiteindelijk te horen dat artsen niets meer voor hem kunnen doen, maar dan ontmoet hij een andere dokter. Die heeft zelf een operatietechniek ontwikkeld, zodat Cees tóch kan worden geholpen.

Het nieuwe programma Mijn leven in hun handen is vanaf donderdag 26 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Mijn leven in hun handen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig nieuw programma Mijn leven in hun handen start donderdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier