Schokkende docuserie Plastic Surgery Knifemares vanaf donderdag te zien op TLC

Schokkende docuserie Plastic Surgery Knifemares vanaf donderdag te zien op TLC
Cosmetische ingrepen gaan gruwelijk mis

Kijktip :

Cosmetische ingrepen worden steeds populairder en daarme ook een stuk normaler, maar zo nu en dan gaat een operatie nog gruwelijk mis. In de nieuwe documentaireserie Plastic Surgery Knifemares, vanaf donderdag te zien op TLC, zien we hoe plastische chirurgie soms kan veranderen in een nachtmerrie.

Verminkt
In sommige gevallen raken mensen ernstig verminkt of moeten ze zelfs vechten voor hun leven. Plastische chirurgie is inmiddels big business geworden en niet alleen meer voorbehouden aan de rijken der aarde: steeds meer mensen laat in zichzelf snijden om hun lichaam om te bouwen tot een supermodel met grote borsten, dikke lippen en een strakke buik. Al deze ingrepen zijn echter niet zonder risico.

Ernstige complicaties
Nu steeds meer mensen hun toevlucht zoeken in botox en siliconen en ook steeds extremere operaties ondergaan, gaat er met grotere regelmaat iets mis. De schokkende documentaireserie Plastic Surgery Knifemare laat mensen aan het woord bij wie het gruwelijk misging. Er traden ernstige complicaties op na hun operatie, die soms zelfs levensbedreigend waren. Ze werden er niet mooier van, integendeel: hun lichaam veranderde in een lijf vol littekens - of erger.

De documentaireserie Plastic Surgery Knifemare is vanaf donderdag 26 november wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schokkende docuserie Plastic Surgery Knifemares vanaf donderdag te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier