Nieuw spelprogramma Nieuwe boeren laat deelnemers overleven op oude boerderij

Nieuw spelprogramma Nieuwe boeren laat deelnemers overleven op oude boerderij
Vanaf Nieuwjaarsdag te zien op NPO 1

Nieuws :

Vanaf 1 januari 2021 komt KRO-NCRV met een nieuw 'survivalprogramma' op NPO 1: Nieuwe boeren. Hierin gaan twaalf deelnemers terug naar de basis op een oude boerderij, waar de tijd heeft stilgestaan. Slagen zij erin om een maand lang te overleven op een plek zonder elektriciteit, wifi en stromend water? De presentatie is in handen van Anita Witzier.

Nieuwe boeren gemist? Kijk vanaf 1 januari elke aflevering terug via Gids.tv.

Boerenverstand
Voor veel mensen is het een droom om terug te stappen uit de hectiek van alledag en back to basics te gaan. In Nieuwe boeren blijkt echter dat daar veel meer bij komt kijken dan gedacht. Hoe leef je volledig zelfvoorzienend met veel dieren en land, dat dagelijks verzorgd en onderhouden moet worden? Het wordt nog een stapje lastiger zonder enige boerenervaring - waarbij je afhankelijk bent van je boerenverstand. Wie kunnen het beste samenwerken om de boerderij draaiende te houden?

Opdrachten
Dat is niet het enige waar Nieuwe boeren om draait. De deelnemers moeten zichzelf waardevol maken voor de groep, om op die manier het langst in het spel te blijven. Naast samenwerken moeten de deelnemers namelijk ook tegen elkaar strijden; iedere aflevering valt één van hen af na een rechtstreeks duel. Daar komt nog eens bij dat er geld verdiend moet worden. Het boerenkoppel Rianne en Arnold, de oorspronkelijke bewoners van de boerderij, bedenken elke aflevering opdrachten die de pot kunnen spekken. Wie gaat er na de finale met de omzet naar huis?

Het programma Nieuwe boeren start op vrijdag 1 januari om 21.30 uur op NPO 1 en is vervolgens vanaf donderdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Nieuwe boeren terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw spelprogramma Nieuwe boeren laat deelnemers overleven op oude boerderij of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier