Geweldige animatiefilm Madagascar donderdag te zien op Comedy Central

Geweldige animatiefilm Madagascar donderdag te zien op Comedy Central
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Hoewel de animatiefilms van DreamWorks niet helemaal kunnen tippen aan het briljante werk van Pixar, brachten ze vooral in het eerste decennium van deze eeuw bakken met geld binnen. Het hilarische Madagascar bijvoorbeeld. Deze film is donderdag te zien op Comedy Central en je kunt Madagascar streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Leeuw Alex, zebra Marty, giraffe Melman en nijlpaard Gloria groeien samen op in de veilige omgeving van de dierentuin van Central Park in New York. Ze worden flink verwend en hebben geen flauw idee hoe het is om in het wild te leven. Zebra Marty is nieuwsgierig naar het leven buiten zijn vertrouwde omgeving en ontsnapt. Als zijn vrienden zijn vermissing ontdekken, verlaten ook zij de dierentuin en gaan ze op zoek. Het lukt hen om Marty op te sporen, maar daarbij belanden ze wel op een schip richting Afrika. Tot overmaat van ramp wordt dat schip gekaapt, lijden ze schipbreuk en belanden ze in de wildernis van Madagaskar.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Madagascar was in 2005 één van de grote kaskrakers en het is niet moeilijk om te raden waarom. Het is een animatiefilm die voor jong en oud genieten geblazen is. De kinderen zullen smullen van het spannende verhaal vol doldrieste avonturen en het feit dat de hoofdrollen worden gespeeld door een paar exotische dieren. Voor volwassenen zitten er genoeg leuke grappen en grollen in om het interessant te houden. De animatiestijl blijft helaas een beetje achter bij de rest; een kwaal waar DreamWorks destijds vaker last van had. Pixar heeft de lat dan ook bizar hoog gelegd op dit gebied, en het is geen schande dat niet iedereen daaraan kan tippen.

Cast
Naast Ben Stiller (Hubie Halloween) en Chris Rock (Dolemite Is My Name) zijn ook David Schwimmer (The Laundromat) en Jada Pinkett Smith (Angel Has Fallen) te horen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Eric Darnell en Tom McGrath.

Madagascar (2005) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op donderdag 26 november om 21.00 uur te zien op Comedy Central. Genre: animatie, avontuur, comedy. Speelduur: 86 minuten.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geweldige animatiefilm Madagascar donderdag te zien op Comedy Central of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier