Woensdag in Op1: Theo Reitsma over overlijden Diego Maradona

Woensdag in Op1: Theo Reitsma over overlijden Diego Maradona
De gasten van woensdag 25 november

Kijktip :

Vandaag werd bekend gemaakt dat voetballegende Diego Maradona is overleden aan een hartstilstand. Voetbalcommentator Theo Reitsma reageert. Wie zitten er vanavond nog meer aan tafel?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten Op 1 - woensdag 25 november

  • We zitten midden in de tweede coronagolf en dus zit reizen er even niet in. Een flinke domper voor de bekendste reisprogrammamaker Floortje Dessing zou je zeggen. Toch is Floortje gewoon blijven werken, maar dan wat dichter bij huis. Na het succes van de eerste serie van ‘Floortje Blijft Hier’ gaat ze vanaf vrijdag weer op zoek naar inspirerende verhalen op eigen bodem. Vanavond bij Op1 vertelt Floortje op welke bijzondere plekken ze dit keer is geweest.
  • De meeste voetballiefhebbers kennen Gertjan Verbeek vooral als koppigste trainer uit het betaalde voetbal. Dankzij de nieuwe biografie ‘’Recht voor z’n raap’’ van schrijver Eddy van der Ley leren we Verbeek kennen als liefhebbende vader en loyale vriend. Zo ontfermde hij zich jarenlang als een vader over voetbaltalent Orlando Smeekes, die regelmatig ontspoorde. Vanavond bij Op1 vertelt Gertjan Verbeek waarom hij Smeekes zelfs in huis nam en geeft Orlando Smeekes aan wat dat voor hem betekende.
  • Niet meer kunnen ruiken of proeven is een van de meest voorkomende symptomen van het coronavirus.Janneke Snoeijen en Hidde de Brabander verloren net als 75 procent van de corona-patiënten hun geur- en smaakvermogen. Vanavond bij Op1 vertellen ze waarom dat voor hen helemaal vervelend is en legt KNO-arts Wilbert Boek uit hoe dat kan en wat je er aan kan doen.
  • De soap rond het Forum voor Democratie komt maar niet tot een einde. Thierry Baudet weg als lijsttrekkker en dan toch weer terug of toch niet? Vanavond bij Op1 politiek verslaggever van EenVandaag Joost Vullings en Forum-kenner Harm Ede Botje over de chaos bij Forum voor Democratie. Wie trekt daar aan de touwtjes?
  • Diego Maradona, volgens velen de beste voetballer aller tijden is vandaag op zestigjarige leeftijd in La Plata, Argentinië overleden. Vanavond bij Op1 voetbalcommentator Theo Reitsma over de dood van Maradona. Hij was het die in 1986 een actie van Maradona als ‘de hand van God’ betitelde.

Presentatie
Op 1 wordt op woensdag 25 november gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op 1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Theo Reitsma over overlijden Diego Maradona of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier