Vanavond op tv: CSKA Moskou - Feyenoord (Europa League), start Mijn leven in hun handen

Vanavond op tv: CSKA Moskou - Feyenoord (Europa League), start Mijn leven in hun handen
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 26 november

Kijktip :

Na de knappe thuisoverwinning op CSKA Moskou hoopt Feyenoord vanavond opnieuw te winnen van de Russen in de Europa League. Verder onder meer de start van het nieuwe programma Mijn leven in hun handen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 26 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: CSKA Moskou - Feyenoord

RTL 7
18:50 uur

Vanaf 18:00 uur de voorbeschouwing en om 18:55 uur live verslag van CSKA Moskou - Feyenoord in de Europa League. Drie weken geleden eindigde de vorige ontmoeting tussen de twee clubs in de groepsfase in 3-1. Feyenoord zit in een spannende groep en haalde tot nu toe 4 punten uit drie duels, CSKA staat op 2 punten. Koploper Dinamo Zagreb staat op 5, Wolfsberger heeft er net als Feyenoord 4.


Nieuw: Plastic Surgery Knifemares

TLC
20:30 uur

In de documentaireserie Plastic Surgery Knifemares is te zien hoe de dromen van mensen over plastische chirurgie veranderen in nachtmerries. Ze raken vaak verminkt raken of vechten zelfs voor hun leven. In deze schokkende documentaireserie komen mensen voorbij die ernstige complicaties kregen na hun operatie en die soms zelfs levensbedreigend waren. In plaats van er mooier uit te zien, veranderde hun lichaam in een lijf vol littekens of erger.


Nieuw: Mijn leven in hun handen

SBS 6
20:30 uur

In het nieuwe programma Mijn leven in hun handen worden zeven mensen, die toeleven naar een extreem belangrijke medische ingreep, een jaar lang gevolgd. De ingrepen zijn voor iedereen allesbepalend. Voor sommigen is het zelfs een kwestie van leven of dood. Voor anderen zal het hun leven hoe dan ook drastisch veranderen. Zoals de 43-jarige Harrie, die van zijn hevige epileptische aanvallen hoopt af te komen en de 29-jarige Lotte, die lijdt aan uitgezaaide darmkanker.


Ali B op volle toeren: Patricia Paay & Famke Louise

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Ali B op volle toeren koppelt Ali B twee van de meest besproken vrouwen uit de Nederlandse entertainmentindustrie aan elkaar: showbizzdiva Patricia Paay en socialmediafenomeen Famke Louise. Samen ontvluchten ze de hectiek van hun artiestenbestaan met een bezoekje aan de pedicure. Ook gaan ze hard aan de slag om Patricia's nummer 'Who's That Lady With My Man' en Famke's hit 'Op me Monnie' in een nieuw jasje te steken.


IDFA-docu: Bruce

NPO 2
22:25 uur

Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire Bruce te zien op NPO 2. Hij probeert zijn leven weer op de rails te krijgen na veertien jaar op internaten en in de gevangenis. Volgens zijn tante begon het met zijn ouders, die hun jointje belangrijker vonden dan hun zoon. Voor Bruce waren drugs en verwaarlozing aan de orde van de dag. Maar nu, na een jarenlang verblijf in internaten en de gevangenis, is hij vrij.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: CSKA Moskou - Feyenoord (Europa League), start Mijn leven in hun handen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier