Nieuw seizoen Ik vertrek start vrijdag 27 november op NPO 1

Nieuw seizoen Ik vertrek start vrijdag 27 november op NPO 1
Een nieuw leven opbouwen in het buitenland

Kijktip :

Vanaf vrijdag 27 november is publieksfavoriet Ik vertrek weer terug op NPO 1. Wekelijks krijgen we te zien hoe een Nederlands gezin of koppel huis en haard achter zich laat om een nieuw leven in het buitenland op te bouwen. Dat gaat - zoals we inmiddels gewend zijn - met de nodige horten en stoten.

Ik vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgen we te zien hoe het Richard en Aadje vergaat. Zij verruilen Naaldwijk voor de Spaanse badplaats Calpe, in het zuidoosten. Hier willen ze een bed & breakfast in Versailles-stijl opzetten. De twee veertigers vinden zichzelf het leukste homostel van Nederland en samen met hun pitbull Joey en buldog Charles vertrekken ze richting het zonnige zuiden.

Tekst gaat verder onder video's.

Villa
Op woongebied gaan ze er in ieder geval flink op vooruit: met de verkoop van hun arbeiderswoning kunnen ze in Spanje een riante villa bekostigen. Ze moeten echter nog flink aan de slag en Aadje houdt er eigenlijk niet van om vies te worden. De eerste weken zitten de mannen tussen het bouwstof, want de hele villa wordt onder handen genomen. Nog voordat hun Spanje-avontuur kan beginnen krijgen ze een bericht dat alles op zijn kop zet - hun emigratie staat op losse schroeven.

Het nieuwe seizoen van Ik vertrek is vanaf vrijdag 27 november wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Ik vertrek start vrijdag 27 november op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier