Nieuw seizoen Floortje blijft hier vanaf vrijdag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Floortje blijft hier vanaf vrijdag te zien op NPO 1
Floortje Dessing kan nog niet op reis

Kijktip :

De uitbraak van het coronavirus heeft ook grote gevolgen voor de reisprogramma's van Floortje Dessing. De presentatrice kan momenteel niet naar het buitenland voor bijzondere reportages, en dus is er vanaf vrijdag 27 november een nieuw seizoen van Floortje blijft hier te zien op NPO 1.

Floortje blijft hier gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Inspirerende verhalen
Nederland gaat inmiddels gebukt onder de tweede coronagolf en dus is reizen voor Dessing vrijwel onmogelijk. De wereld is een stuk stiller dan we gewend zijn, maar ze trekt er in ons eigen land op uit, op zoek naar optimistische en inspirerende verhalen op de mooiste plekken. Dessing bezoekt mensen die hebben gekozen voor een leven waarin zelfredzaamheid, duurzaamheid en de natuur centraal staan.

Tekst gaat verder onder video's.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering gaat ze op bezoek bij Reid en Cornelie, die al ruim vijftig jaar geheel zelfvoorzienend wonen in de vuurtoren van Workum, Friesland. Ook spreekt Dessing met mensen die zich inzetten om Nederland in de toekomst mooier te maken, zoals kunstenaar Tim. Hij maakt op het strand van Zandvoort, met slechts een hark en een touwtje, de mooiste kunstwerken - die je alleen vanuit de lucht goed kunt zien.

Het nieuwe seizoen van Floortje blijft hier is vanaf vrijdag 27 november wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van Floortje blijft hier terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Floortje blijft hier vanaf vrijdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier