Laatste aflevering Ik geloof in mij zie je vrijdag op SBS6

Laatste aflevering Ik geloof in mij zie je vrijdag op SBS6
Cultserie sluit (voorlopig) af

Kijktip :

De afgelopen tijd is de realityserie Ik geloof in mij uitgegroeid tot een enorme culthit in Nederland. De kijkcijfers zijn niet eens overweldigend, maar inmiddels lijken veel Nederlanders de excentrieke René Le Blanc - een van de hoofdrolspelers uit het programma - wel te kennen. Vrijdag is de (voorlopig) laatste aflevering, maar het tweede seizoen is al in de maak.

Ik geloof in mij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Media-aandacht
In deze aflevering ligt de focus hoofdzakelijk op Le Blanc. Hij kreeg na zijn deelname aan Ik geloof in mij te maken met een ware wervelwind van media-aandacht en hij scoorde zelfs zijn eerste hit met het nummer 'If I Tell You'. Maar is dit de roem die René voor ogen had? Hij zal in ieder geval trots zijn op het aantal views op YouTube, die nu door het dak gaan.

Tekst gaat verder onder video's.

Imitator
En daar blijft het niet bij, want inmiddels is er zelfs een imitator van René opgedoken op internet (en nee, het is niet Engelbert Humperdinck). Verder neemt Rutger deze week de clip op bij het nummer 'Blijf bij mij'. Zowel voor als achter de schermen speelt Ivana hierbij een belangrijke rol. En Gio ontmoet eindelijk zijn grote idool Danny de Munk; hij grijpt meteen zijn kans om Danny zijn stem te laten horen.

De slotaflevering van Ik geloof in mij is op vrijdag 27 november om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Ik geloof in mij zie je vrijdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier