Clairy Polak zaterdag 28 november te gast in Sterren op het doek

Clairy Polak zaterdag 28 november te gast in Sterren op het doek
Journaliste en radio- en tv-presentatrice wordt geschilderd

Kijktip :

Zaterdag (28 november) is er weer een nieuwe aflevering van Sterren op het doek te zien op NPO 2. Deze week krijgen drie kunstenaars de eer om onderzoeksjournaliste en radio- en tv-presentatrice Clairy Polak te vereeuwigen op hun schildersdoek.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ziekte
Terwijl de drie kunstenaars Polak ieder op hun eigen manier portretteren op het doek, gaat de journaliste en presentatrice in gesprek met Özcan Akyol. Ze vertelt openhartig over het opgroeien met een vader in de spotlights (acteur en komiek Alexander Pola) en over de verwoestende werking van een ziekte binnen een relatie.

Alzheimer
De man van Polak leed in de laatste fase van zijn leven namelijk aan de ziekte van Alzheimer, waarover ze later het boek 'Voorbij, voorbij' schreef. In Sterren op het doek mag Polak aan het eind van de aflevering één van de schilderijen kiezem om mee naar huis te nemen. De andere twee werken worden geveild voor het door haarzelf gekozen goede doel.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Clairy Polak zaterdag 28 november te gast in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier