Bokswedstrijd Mike Tyson - Roy Jones jr. online te zien via live stream

Bokswedstrijd Mike Tyson - Roy Jones jr. online te zien via live stream
Comeback van bokslegende

Sport :

In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 november maakt de Amerikaanse bokslegende Mike Tyson een comeback. Die nacht zal hij voor het eerst in vijftien jaar een bokswedstrijd vechten tegen Roy Jones jr. De wedstrijd wordt in Nederland niet uitgezonden op tv, maar is online te volgen via een livestream.

Livestream
In Nederland heeft DPG Media de officiële rechten van de wedstrijd Mike Tyson - Roy Jones jr. gekocht. Gedurende de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 november is het evenement Frontline Battle via een livestream op de website van het Algemeen Dagblad te streamen. Je kunt de wedstrijd ook volgen op een livestream via Gids.tv.

Programma
Tijdens het evenement zijn de volgende wedstrijden te zien:

  • Badou Jack vs. Blake McKernan
  • Jake Paul vs. Nate Robinson
  • Viddal Riley vs. Rashad Coulter
  • Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.

Het evenement begint om 03.00 uur (Nederlandse tijd). De verwachting is dat Mike Tyson en Roy Jones jr. rond 05.00 uur de ring zullen betreden voor hun gevecht.

Comeback
Mike Tyson is een levende legende in de bokssport. Jarenlang stond hij aan de top: drie keer won hij de wereldtitel zwaargewicht en op twintigjarige leeftijd werd hij de jongste wereldkampioen zwaargewicht ooit. Tyson raakte ook regelmatig in opspraak, bijvoorbeeld toen hij een stuk van het oor van zijn tegenstander Evander Holyfield beet. Sinds hij in 2005 met boksen stopte was hij onder meer te zien in de comedyfilm The Hangover (2009).

De wedstrijd Mike Tyson - Roy Jones jr. is op zondagochtend 29 november rond 05.00 uur LIVE te zien op een livestream via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bokswedstrijd Mike Tyson - Roy Jones jr. online te zien via live stream of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV