Donderdag bij Beau: Youp van 't Hek over zijn oudejaarsconference

Donderdag bij Beau: Youp van 't Hek over zijn oudejaarsconference
De gasten van donderdag 26 november

Kijktip :

Het was nog maar de vraag of Youp van 't Hek wel een oudejaarsconference zou willen uitzenden op televisie. Vanavond bij Beau vertelt hij hier meer over. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van donderdag 26 november

  • Voor de tiende en laatste keer speelt Youp van 't Hek op 31 december de oudejaarsconference. Bij Beau kijken we met Youp vooruit naar oudejaarsavond en blikken we terug op zijn rijke oeuvre.
  • Eerder dit jaar stapte hij uit 50 PLUS om nog geen half jaar later zijn nieuw opgerichte Partij voor de Toekomst te verlaten. Nu het stof is neergedaald, wil hij het gedoe achter zich laten met een nieuwe partij: Lijst Henk Krol. Vanavond vertelt hij over zijn plannen.
  • Argentinië huilt om de dood van Diego Maradona. Duizenden fans namen vandaag afscheid van hún Pluisje.Valentin en Alex Verga vertellen vanavond over het grote verdriet in hun geboorteland.
  • Dag vier in de soap rond Forum voor Democratie. Floor Bremer heeft het laatste nieuws.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag bij Beau: Youp van 't Hek over zijn oudejaarsconference of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier