Documentaire Het verhaal van 50 jaar Toppop zaterdag te zien op NPO 3

Documentaire Het verhaal van 50 jaar Toppop zaterdag te zien op NPO 3
Terugblik op legendarisch muziekprogramma

Kijktip :

Op zaterdag 28 november zendt NPO 3 de fascinerende documentaire Het verhaal van 50 jaar Toppop uit. Hierin nemen we een duik in de geschiedenis van het legendarische muziekprogramma Toppop, in de jaren zeventig en tachtig een enorm succes op de Nederlandse televisie.

Het verhaal van 50 jaar Toppop gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Wereldsterren
Het lijkt nu bijna onvoorstelbaar, maar in de seventies en eighties reisden alle grote wereldsterren af naar Nederland voor een optreden in Toppop. Van Queen tot Whitney Houston en van Michael Jackson tot David Bowie en Elton John: allemaal waren ze te gast in dit unieke muziekprogramma. Ook voor Nederlandse artiesten was Toppop echter een must.

Golden Earring
Grote Nederlandse acts als de Golden Earring, The Cats, BZN, Het Goede Doel, Doe Maar en Frank Boeijen waren kind aan huis bij Toppop. Vijftig jaar na de eerste aflevering blikt de illustere presentator Ad Visser terug op het succes van 'zijn' programma, samen met bedenker Rien van Wijk, danseres Penney de Jager, de latere presentatrice Leonie Sazias en de regisseur, decorbouwers en artiesten.

De documentaire Het verhaal van 50 jaar Toppop is op zaterdag 28 november om 22.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Het verhaal van 50 jaar Toppop terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Het verhaal van 50 jaar Toppop zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV