Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van Ik vertrek en Floortje blijft hier op NPO 1

Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van Ik vertrek en Floortje blijft hier op NPO 1
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 27 november

Kijktip :

Vanaf vanavond is de vrijdag van NPO 1 weer geheel vernieuwd. We kunnen achtereenvolgens namelijk genieten van hagelnieuwe seizoenen van de programma's Ik vertrek en Floortje blijft hier. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 27 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Ik vertrek

NPO 1
20:35 uur

Vanaf vanavond zijn elke vrijdag om 20:30 uur op NPO 1 nieuwe afleveringen van Ik vertrek te zien. In deze aflevering verruilen Richard en Aadje Naaldwijk voor de Spaanse badplaats Calpe. Daar willen ze een bed & breakfast in de stijl van Versailles starten. De twee veertigers zijn naar eigen zeggen het leukste homostel van Nederland. Samen met hun pitbull Joey en buldog Charles vertrekken ze uit hun arbeiderswoning naar een riante villa in Spanje.


Terug: Floortje blijft hier

NPO 1
21:30 uur

Floortje Dessing is terug met een nieuw seizoen van Floortje blijft hier, waarin ze op zoek gaat naar optimistische en inspirerende verhalen op de mooiste plekken van Nederland. Net als tijdens de eerste coronagolf is reizen vrijwel onmogelijk en is de wereld een stuk stiller dan we gewend zijn. Floortje Dessing trekt opnieuw ons eigen land in en bezoekt mensen die gekozen hebben voor een leven waarin zelfredzaamheid, duurzaamheid en de natuur centraal staan.


Slot: Ik geloof in mij

SBS 6
21:30 uur

In de laatste aflevering van Ik geloof in mij blikt René le Blanc terug op zijn deelname aan het programma en de wervelwind aan media-aandacht die hem hierdoor ten deel viel. Is dit de roem die René voor ogen had? Het aantal views van zijn single gaat door het dak en hij wordt platgebeld. Er is zelfs een imitator van René te zien op YouTube.


Thrillerfilm: The Next Three Days

NET 5
22:20 uur

Net5 zendt vanavond de zinderende thriller The Next Three Days uit. Lara Brennan is gearresteerd voor de moord op haar baas, met wie ze kort daarvoor ruzie had. Ze is gezien toen ze de plaats van de misdaad verliet en haar vingerafdrukken zitten op het moordwapen. Haar man John probeert haar al jaren vrij te krijgen, maar er is geen bewijs dat ze het niet heeft gedaan. Lara raakt zeer gespannen door het gescheiden zijn van haar familie. John besluit haar uit te breken.


IDFA-docu: Welcome to Chechnya

NPO 2
22:25 uur

Vlak na de première op filmfestival IDFA is de documentaire Welcome to Chechnya te zien op NPO 2. Hierin is te zien hoe Russische activisten in Tsjetsjenië vervolgde LGBTQ+'ers met gevaar voor eigen leven hun land uit smokkelen. Homo's en transgenders zijn in de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië door een dodelijke zuiveringscampagne hun leven niet zeker. Een groep LGBTQ-activisten probeert undercover en met gevaar voor eigen leven de slachtoffers van deze agressie te redden.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van Ik vertrek en Floortje blijft hier op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier