Feyenoord - FC Utrecht live op tv

Feyenoord - FC Utrecht live op tv
Thuisvoordeel in De Kuip door spandoekenactie?

Sport :

Op zondag 28 november spelen Feyenoord en FC Utrecht in de tiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

De samenvatting van Feyenoord - FC Utrecht vind je na de wedstrijd op Gids.tv.

Feyenoord
De ploeg van Dick Advocaat is nog lang niet compleet: op de jonge Portugese middenvelder Teixeira na zijn alle geblesseerden nog niet fit. Het schema is niet mals: met veel competitie- en Europese wedstrijden onderweg zijn de Rotterdammers nog lang niet klaar.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

FC Utrecht
FC Utrecht staat met 10 punten uit 8 wedstrijden nog net in het linkerrijtje, maar om dat zo te houden moeten Hake en Kruys wel winnen in Rotterdam. Ze zijn niet geheel kansloos, kijkend naar de historie: Vorig jaar speelde de Utrechters nog gelijk.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - FC Utrecht is zondag 28 november om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - FC Utrecht live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier