Nieuwe afleveringen Top 2000 Quiz vanaf zondag te zien op NPO 3

Nieuwe afleveringen Top 2000 Quiz vanaf zondag te zien op NPO 3
Met Leo Blokhuis en Matthijs van Nieuwkerk

Kijktip :

Vanaf dinsdag 1 december kan er weer gestemd worden voor de Top 2000, het grootste radio-evenement van het jaar. De stemweek wordt traditioneel ingeluid met de Top 2000 Quiz, die dit jaar niet één, maar vier keer te zien is op televisie.

Top 2000 Quiz gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Competitie
De komende vier zondagen wordt er een heuse competitie gespeeld in de Top 2000 Quiz. In elke aflevering draven drie duo's van bekende Nederlanders op, die het tegen elkaar opnemen. De winnaars van elke aflevering stromen door naar de finale, die op zondag 20 december te zien is op NPO 3. Wie bewijst zich als de grootste muziekkenner van allemaal?

Eerste aflevering
Matthijs van Nieuwkerk is zoals altijd de quizmaster van dienst. Hij wordt bijgestaan door het enig jurylid en popkenner Leo Blokhuis, met wie niet mag worden gecorrespondeerd. De duo's in de eerste aflevering zijn:

  • Acteur Tygo Gernandt en cabaretier Stefano Keizers
  • NPO Radio 2-dj Jan-Willem Roodbeen en presentatrice Dionne Stax
  • Muzikanten Lucky Fonz III en Ruben Hein

De Top 2000 Quiz is vanaf zondag 29 november wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van de Top 2000 Quiz terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe afleveringen Top 2000 Quiz vanaf zondag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier