Theatervoorstelling Arjen Lubach LIVE! zondag te zien op NPO 3

Theatervoorstelling Arjen Lubach LIVE! zondag te zien op NPO 3
Presentator laat andere kant zien

Kijktip :

Afgelopen zondag (22 november) was de laatste aflevering van Zondag met Lubach te zien op NPO 3. Arjen Lubach heeft aangekondigd rond de komende Tweede Kamer-verkiezingen tóch nog een keer terug te keren voor een nieuw seizoen. Deze zondag moeten we het echter doen met zijn voorstelling Arjen Lubach LIVE!

Arjen Lubach LIVE! gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Andere kant
Dat is echter een prima compensatie voor de afwezigheid want Zondag met Lubach, want in deze voorstelling laat de presentator een andere kant van zichzelf zien: persoonlijk, spontaan én muzikaal. In de voorstelling vertelt Arjen Lubach persoonlijkere verhalen dan we van hem gewend zijn en ook heeft hij intiemer contact met het publiek in de zaal.

Tekst gaat verder onder video's.

Annie M.G. Schmidtprijs
Na 140 uitverkochte shows sloot Lubach zijn theatertour af in een volle Amsterdamse Schouwburg. Hier brengt hij onder meer het nummer 'Beter in bed' ten gehore, dat dit jaar werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. 'Beter in bed' werd ook, net als het liedje 'Woke', een enorme hit op YouTube.

De voorstelling Arjen Lubach LIVE! is op zondag 29 november om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de voorstelling Arjen Lubach LIVE! terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Theatervoorstelling Arjen Lubach LIVE! zondag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier