Tweeluik Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek start zondag op RTL 4

Tweeluik Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek start zondag op RTL 4
Hoe ging politie te werk?

Kijktip :

Het is een zaak die Nederland al ruim twintig jaar in zijn greep houdt en recent tot een climax kwam met de veroordeling van verdachte Jos B.: de moord op de destijds elfjarige Nicky Verstappen in 1998. In het tweeluik Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek krijgen we een exclusief kijkje in deze spraakmakende zaak.

Nicky Verstappen, achter de schermen bij het poltieonderzoek gemist? Kijk de hele aflevering terug via Gids.tv.

Brunssummerheide
Tijdens een jeugdkamp in 1998 op de Brunssummerheide, in het zuiden van Limburg, overleed de jonge Nicky Verstappen. In dit tweluik krijgen we een unieke inkijk in een recherchezaak die een nieuwe kant belicht van deze zaak. We kennen de zaak allemaal, maar op deze manier hebben we hem nog niet eerder gezien.

Tekst gaat verder onder video's.

DNA-match
Halverwege 2018 haakt programmamaker Ewout Genemans aan bij het onderzoek. Het DNA-verwantschapsonderzoek is gestart en al snel is er een DNA-match met Jos B. De verdachte is op dat moment nog spoorloos, maar Genemans mag aanwezig zijn bij de zoektocht en de rechtszaak die er op volgt. Ook spreekt hij met de tentgenootjes van Nicky, ruim twintig jaar na zijn dood.

Het tweeluik Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek is op zondag 29 november om 21.15 uur en op maandag 30 november om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tweeluik Nicky Verstappen, achter de schermen bij het politieonderzoek start zondag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier