Maandag in Alle hens aan dek: paniekmoment aan boord van zeilschip

Maandag in Alle hens aan dek: paniekmoment aan boord van zeilschip
BN'ers met elkaar op reis

Kijktip :

Het gezelschap van vijf BN'ers in Alle hens aan dek vordert steeds verder op hun tocht van Spanje richting Nederland, via de woeste oceaan. Maandag is op SBS6 te zien hoe er plotseling toch een paniekmoment ontstaat aan boord van het zeilschip.

Alle hens aan dek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Walvissen
Na een aantal dagen door onstuimig weer gevaren te hebben, is het schip nu in rustiger vaarwater belandt. Verdwenen is het onvoorspelbare gebonk van de boot op de ruwe golven; in plaats daarvan kunnen ze op een rustige zee eindelijk echt koken en genieten van het prachtige weer, de rust én de natuur. De voorbijzwemmende walvissen zijn adembenemend.

Tekst gaat verder onder video's.

Mannenhumor
In een zeer korte tijd hebben de vijf bemanningsleden/BN'ers elkaar goed leren kennen en dus gaan de gesprekken steeds meer de diepte in. Op z'n tijd is er natuurlijk ook ruimte voor een lolletje, maar de typische mannenhumor wordt niet door iedereen op prijs gesteld. Dan is er plotseling paniek en wordt de man-over-boordmanoeuvre uitgevoerd om een drone te redden.

Alle hens aan dek is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Alle hens aan dek terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Alle hens aan dek: paniekmoment aan boord van zeilschip of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier