Epische climax Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 maandag te zien op Net5

Epische climax Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 maandag te zien op Net5
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

In 2011 kwam er na tien jaar een einde aan het avontuur van Harry Potter in de bioscopen. Met Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 kreeg het bioscooppubliek een zinderende climax voorgeschoteld. Deze spectaculaire afsluiter is maandag te zien op Net5 en je kunt Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Harry, Ron en Hermelien zetten hun zoektocht naar de Gruzielementen voort, de voorwerpen die Voldemorts onsterfelijkheid garanderen - en kunnen breken. Professor Sneep is ondertussen schoolhoofd geworden op Zweinstein. Samen met de Dooddoeners heeft hij van de school een donker en grauw strafkamp gemaakt. De ultieme confrontatie tussen Harry, De Jongen Die Bleef Leven, en zijn aartsvijand Voldemort, de Heer van het Duister, is nu onafwendbaar. Wie komt er als winnaar uit de strijd?

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
Uit deze laatste film blijkt wel hoe verstandig het van de makers was om het laatste boek in twee stukken op te delen. Vrijwel de hele film draait om de Slag om Zweinstein, een spektakelstuk dat zijn weerga niet kent. Ondertussen worden er ook de nodige aangrijpende onthullingen gedaan over het verleden van Harry, zijn ouders, professor Sneep en professor Perkamentus. Bovenal is deze film echter een adrenalinestoot van goed tot eind, het moment waarop goed en kwaad elkaar eindelijk recht in de ogen kijken voor een rechtstreeks duel. Voldemort en zijn Dooddoeners versus Zweinstein: het moment waar we op gewacht hebben.

Cast
Naast Daniel Radcliffe (Now You See Me 2), Rupert Grint (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) en Emma Watson (Little Women) zijn ook Helena Bonham Carter (Enola Holmes), Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel) en Alan Rickman (Eye in the Sky) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door David Yates.

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 (2011) wordt beoordeeld met een 8,1 op IMDb en is op maandag 30 november om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: actie, fantasy. Speelduur: 130 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Epische climax Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 maandag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV