Bezoekers Gids.tv missen Chateau Meiland het meest op televisie

Bezoekers Gids.tv missen Chateau Meiland het meest op televisie
Thank You for the Music heeft weinig fans

Nieuws :

Op Gids.tv konden bezoekers de afgelopen dagen stemmen op het programma dat ze het meest missen op televisie, nu dat (net) gestopt is. En wat blijkt? Chateau Meiland, het kijkcijferkanon van SBS6, wordt door onze bezoekers met afstand het meest gemist: het programma kreeg maar liefst 44 procent van de stemmen.

Meilandjes (voorlopig) van de buis
Ook het vierde seizoen van Chateau Meiland was weer een overweldigend succes op SBS6, met gemiddeld zo'n 1,4 miljoen kijkers. Fans konden zelfs een tijdje twee keer per week genieten van het programma: SBS6 koos ervoor om het op zowel maandag- als donderdagavond uit te zenden. Nu zijn de Meilandjes voorlopig weer van de buis, maar niet getreurd: rond de kerstdagen zijn er weer vier speciale afleveringen te zien over de excentrieke familie.

Tekst gaat verder onder video's.

Ook Beste Zangers populair
Na Chateau Meiland, dat dus maar liefst 44 procent van de stemmen kreeg, wordt Beste Zangers het meest gemist. Het programma op NPO 1 is op de donderdagavond vervangen door Ali B op volle toeren, maar dat kan qua kijkcijfers bij lange na niet tippen aan het succes van Beste Zangers - waar soms wel 1,7 miljoen kijkers op afstemden. In onze poll kreeg Beste Zangers 21 procent van de stemmen, gevolgd door The Masked Singer; dat programma wordt door 18 procent van de mensen het meest gemist.

Tekst gaat verder onder video's.

Thank You for the Music wordt niet gemist
De resultaten van de poll gaan gestaag omlaag, want Droomhuis gezocht, het populaire programma van Omroep MAX, kan rekenen op 14 procent van de stemmen. Er is echter één programma dat duidelijk niet erg gemist wordt door de bezoekers van Gids.tv: Thank You for the Music. Deze muzikale spelshow krijgt slechts 3 procent van de stemmen.

Bekijk hieronder de uitslag van de poll op Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bezoekers Gids.tv missen Chateau Meiland het meest op televisie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier