Vrijdag in M: o.a. Janny van der Heijden en Cécile Narinx over Kerstmis 2020

Vrijdag in M: o.a. Janny van der Heijden en Cécile Narinx over Kerstmis 2020
De gasten van vrijdag 27 novemer

Kijktip :

Kerst 2020 zal anders zijn dan andere jaren. Vanwege de coronapandemie mogen we niet met al te veel mensen bij elkaar komen én natuurijk op 1,5 meter. Ander doen we, naar de wijze woorden van Hugo de Jonge, "onszelf een derde golf cadeau onder de boom". Vanavond in Talkshow M praten Janny van der Heijden, Cécile Narinx en Roue Verveer over de feestdagen.

De gasten in M - vrijdag 27 november

  • Menig internationaal popartiest is er terechtgekomen: Berlijn. De Duitse hoofdstad lijkt een bepaalde aantrekkingskracht te hebben op muzikanten. Hoe zit dat precies? Dat onderzoekt Leo Blokhuis in zijn nieuwe boek Berlijn, Muzikale Revolutie. Hij bespreekt het bij Talkshow M, samen met Ad Visser en Sven Ratzke.
  • Huisband Her Majesty speelt samen met Edgar Koelemeijer muziek van grote artiesten die in Berlijn zijn geschreven. En dat zijn onder andere Heroes van David Bowie en One van U2.
  • Kerstmis 2020, een feestje op 1,5 meter afstand. Hoe gaan we dat aanpakken en nog belangrijker: hoe maken we het gezellig? Janny van der Heijden, Cécile Narinx en Roue Verveer zijn dol op kerst, en vertellen daar graag over bij Margriet van der Linden aan tafel.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in M: o.a. Janny van der Heijden en Cécile Narinx over Kerstmis 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier