Vrijdag bij Beau: Joost Eerdmans over de turbulente week bij Forum voor Democratie

Vrijdag bij Beau: Joost Eerdmans over de turbulente week bij Forum voor Democratie
De gasten van vrijdag 27 november

Kijktip :

Het was een heftige week voor Joost Eerdmans. Vorige week stond hij nog op plek 4 van de kandidatenlijst van Forum voor Democratie in de Tweede Kamer, en nu heeft hij de partij verlaten en is de partij als een kaartenhuis in elkaar gestort. Bij Beau vertelt hij hoe hij de weer beleefd heeft. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van vrijdag 27 november

  • President Donald Trump heeft vandaag gezegd dat hij het Witte Huis verlaat als de kiesmannen Joe Biden aanwijzen als nieuwe president van de Verenigde Staten. Een nieuwe ontwikkeling, want Trump heeft zoiets eerder nog niet gezegd. Amerikadeskundige Michel Vos vertelt bij Beau over de laatste stand van zaken.
  • Joost Eerdmans was kortstonding vierde op de lijst bij Forum voor Democratie. Nu de partij is opgeblazen, maakt hij de balans op bij Beau. Hoe gaat zijn verdere loopbaan eruit zien? En is er nog hoop voor FvD als het stof is neergedaald?
  • De documentaire De Zaak Nicky Verstappen: achter de schermen bij het politieonderzoek is zondagavond te zien bij RTL4. Ewout Genemans maakte de documentaire en volgde de zaak drie jaar lang. Hij is te gast met Ferdinand Schellinkhout, teamleider van het onderzoek, en Peter R. de Vries.
  • Rob Kemps (Snollebollekes) heeft al jaren een droom: een kerstalbum maken. Hij vertelt over die wens bij Beau. Voor Trijntje Oosterhuis ging deze wens al in vervulling: zij bengt dit jaar een kerstplaat uit. Ze nam het album op toen het nog hoog zomer was.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag bij Beau: Joost Eerdmans over de turbulente week bij Forum voor Democratie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier