Vrijdag in Op1: Marjolein van Egmond over verwarring rond Oxford-vaccin

Vrijdag in Op1: Marjolein van Egmond over verwarring rond Oxford-vaccin
De gasten van vrijdag 27 november

Kijktip :

Immunoloog Marjolein van Egmond werkt bij het VUmc, en ze praat ons bij over het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca. Er is namelijk wat verwarring ontstaand rondom dit Oxford-vaccin. Hieronder zie je wie nog meer te gast is bij Op1 vanavond.

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - vrijdag 27 november

  • Stefan van der Bie is een echte held. Toen zijn schoolgenootje vorige maand een hartstilstand kreeg, twijfelde hij geen moment: de 15-jarige scholier startte onmiddellijk met reanimeren. Ook moeder Astrid is te gast.
  • Dierbaren is een nieuwe IDFA-documentaire, die gaat over het grootste dierenasiel van Nederland. Elke dag werken de vrijwilligers met man en macht om te zorgen voor honden, katten, konijnen en andere dieren. Directeur Hans Fokkens is te gast, samen met verzorgers Tanja van den Hengel, Renee Krommendijk en Annelies Frantsen.
  • Eerder deze week overleed actrice en komiek Corrie van Gorp. Ze laat een scala aan sketches en liedjes na.Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman praten erover bij Op1. Samen met Eppo van Nispen zijn ze in de geschiedenis gedoken.

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 27 november gepresenteerd door Astrid Joosten en Paul de Leeuw.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV