Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 49

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 49
Kijktips van 28 november t/m 5 december

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. The Christmas Chronicles 2 (25 november)

Netflix


Kate Pierce is nu een cynische tiener en wordt onverwachts herenigd met de Kerstman als een geheimzinnige herrieschopper Kerstmis permanent dreigt te verpesten. Bekijk hier waar je The Christmas Chronicles 2 kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Christmas Chronicles 2.

2. Hillbilly Elegy (24 november)

Netflix


J.D. Vance, een voormalige marinier uit zuid-Ohio die aan de Yale-universiteit rechten studeert, krijgt een droombaan aangeboden maar hij wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide en die hij het liefst wil vergeten. Lees hier waar je Hillbilly Elegy kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Hillbilly Elegy.

3. Saving Private Ryan (28 november)

Videoland


Een groep soldaten onder leiding van kapitein Miller krijgt na de bestorming van Omaha Beach in Normandië het bevel een zekere soldaat Ryan achter de Duitse linies op te sporen en hem naar huis te brengen. Nadat zijn drie broers sneuvelden in diverse veldslagen wil het leger Ryan zo snel mogelijk naar huis sturen. Lees hier waar je Saving Private Ryan kunt kijken.

4. The Uncanny Counter (28 november)

Netflix


Demonenjagers genaamd Counters komen naar de aarde vermomd als werknemers in een noodle-restaurant om boze geesten te vangen in het streven naar het eeuwige leven. Bekijk hier waar je The Uncanny Counter kunt kijken.

5. Platoon (29 november)

Videoland


De idealistische Chris Taylor (Martin Sheen) meldt zich aan als vrijwilliger voor het Amerikaanse leger en wordt naar de oorlog Vietnam gezonden. Hij komt terecht in de gruwelijke werkelijkheid tussen jonge en onervaren militairen die een verloren strijd voeren in de dichtbegroeide jungle. Lees hier waar je Platoon kunt kijken.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

6. The Guilty (30 november)

NPO Plus


In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Lees hier waar je Den Skyldige kunt kijken.

Ook te zien op NPO 3 vanaf 30 november.

7. Sanditon, S1 (30 november)

NPO Plus


De serie speelt zich af aan het begin van de negentiende eeuw in Groot-Brittannië. Sanditon is een plaats die snel verandert. Dit eens slaperige vissersdorpje is bezig te veranderen in een hip spa-resort. Bekijk hier waar je Sanditon kunt streamen.

Ook te zien op NPO 2 vanaf 30 november.

8. The Walking Dead, S10 (1 december)

Netflix


Politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging. Alles lijkt verlaten en het overgrote deel van de mensheid blijkt veranderd te zijn in zombies. Bekijk hier waar je The Walking Dead kunt streamen.

9. Alien Worlds, S1 (2 december)

Netflix


In de serie past de levenswetten van de aarde toe op de rest van de melkweg en combineert wetenschappelijke feiten en fictie om leven op andere planeten voor te stellen. Bekijk hier waar je Alien Worlds kunt streamen.

10. Tudo Bem No Natal Que Vem (3 december)

Netflix


Na een zeer vervelende val te hebben gemaakt op kerstavond, krijgt Jorge, die een hekel heeft aan de kerstdagen, een black-out en wordt een jaar later wakker, zonder herinnering aan het jaar dat voorbij is. Hij beseft al snel dat hij gedoemd is om op kerstavond na kerstavond wakker te blijven, omdat hij te maken heeft met de nasleep van wat zijn andere zelf de andere 364 dagen van het jaar heeft gedaan. Bekijk hier waar je Tudo Bem No Natal Que Vem kunt kijken.

11. Mank (4 december)

Netflix


Herman J. Mankiewicz is een befaamd scenarioschrijver die al eens een glaasje lust. Momenteel is hij bezig met het schrijven van het scenario van 'Citizen Kane' waarmee hij een grote bekendheid zal vergaren. Lees hier waar je Mank kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Mank.

12. Glass (4 december)

Prime Video


David Dunn jaagt op Kevin Wendell Crumb’s bovenmenselijke identiteit van The Beast in een aantal explosieve ontmoetingen, terwijl het duistere gestalte Elijah Price opduikt met een aantal grote geheimen, die een zeer belangrijke sleutel zijn voor beide mannen. Lees hier waar je Glass kunt kijken.

13. Selena, The Series (4 december)

Netflix


Als de Mexicaans-Amerikaanse Tejano-zangeres Selena opgroeit en haar dromen waarmaakt, moeten zij en haar familie moeilijke keuzes maken in de liefde en de muziek. Bekijk hier waar je Selena, The Series kunt streamen.

14. Sound of Metal (4 december)

Prime Video


De precaire balans van het leven van drummer Ruben komt op scherp te staan als hij plotseling doof wordt. De film toont zijn worsteling tussen acceptatie en de hoop op wonderbaarlijke genezing. Lees hier waar je Sound of Metal kunt kijken.

15. Big Mouth, S4 (4 december)

Netflix


Nick Birch en Andrew Glouberman genieten van het leven als een groep 7-kind. Totdat de puberproblemen beginnen. De problemen van Andrew en Nick, waaronder de groei van hun geslachtdeel en het krijgen van snor en baard, worden opgelost door hun eigen hormoonmonsters. Bekijk hier waar je Big Mouth kunt streamen.

16. Mulan (4 december)

Disney+


Mulan is een jonge vrouw die in China woont samen met haar machtige vader. Mulan wil niets liever dan hem in het leger vervangen daar hij fysiek niet sterk genoeg is om te strijden. Om een plekje in dit leger te veroveren doet ze zich voor als een man. Nu volledig gratis te bekijken! Lees hier waar je Mulan kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Mulan.

17. Godmothered (4 december)

Disney+


'Godmothered' gaat over magische peetmoeders. Maar het magische beroep is steeds minder populair. Nadat Eleanor (Jillian Bell) erachter komt dat haar baan dreigt te verdwijnen, is ze vastbesloten om de wereld van de noodzaak van de sprookjesachtige peetmoeder te overtuigen. Lees hier waar je Godmothered kunt kijken.

18. Diana: In Her Own Words (4 december)

Disney+


Deze film bevat onder andere nooit eerder vertoonde beeldopnames met Diana en acteur Peter Settelen. Diana huurde hem in, zodat hij haar kon helpen bij het voorbereiden van publieke toespraken. Ook werpt de documentaire een blik op het privéleven van Diana, waaronder haar relatie met de prins van Wales en haar huwelijk. Bekijk hier waar je Diana: In Her Own Words kunt streamen.

19. A Million Little Pieces (5 december)

Prime Video


De jonge druggebruiker en schrijver James Frey brengt een boek uit, zogenaamd zijn memoires, over hoe hij gewond op een vliegtuig ontwaakt zonder enige herinnering. Lees hier waar je A Million Little Pieces kunt kijken.

20. Engel (5 december)

Videoland


Terwijl Engel onderweg naar huis is, struikelt ze en wordt ze opgevangen door een enorme zeepbel. Als de bel uit elkaar spat, ligt er naast haar een gouden klokje. Lees hier waar je Engel kunt kijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 49 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier