Nieuw seizoen Vier handen op één buik start dinsdag met Heleen van Royen

Nieuw seizoen Vier handen op één buik start dinsdag met Heleen van Royen
Schrijfster helpt 20-jarige Desteney

Kijktip :

Vanaf dinsdag 1 december is het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik te zien op NPO 3. Een aantal bekende moeders fungeert hierin weer als coach en gesprekspartner tijdens de zwangerschap van een jonge vrouw. In de eerste aflevering staat schrijfster Heleen van Royen de twintigjarige Desteney bij.

Vier handen op één buik gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Onbedoeld in verwachting
Naast moeders als Karin Bloemen, Bibi Breijman en Soundos El Ahmadi is ook Van Royen te zien in dit seizoen van Vier handen op één buik. Ze gaat in gesprek met Desteney, die pas enkele maanden samen is met haar vriend Daan als ze onbedoeld in verwachting raakt. De problemen beginnen zich op te stapelen als de relatie op losse schroeven staat en de romantiek ver te zoeken is.

Lees hier wie de bekende moeders zijn in het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik.

Grootste wens
Ondanks alle relatieperikelen is het verwelkomen van een kindje in een warm gezin de grootste wens van Desteney. Gelukkig kan ze terugvallen op haar oma, die haar als geen ander kent - maar die vindt het ook ontzettend spannend. Krijgt Van Royen het voor elkaar om Desteney te ondersteunen in deze lastige periode, en om een warm nest voor het aankomende kindje te creëren?

Het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik is vanaf dinsdag 1 december wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Vier handen op één buik start dinsdag met Heleen van Royen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier