Liverpool - Ajax live op tv en online

Liverpool - Ajax live op tv en online
Kraker in de Champions League

Sport :

Op dinsdag 1 december speelt Ajax om 21.00 uur de belangrijke Champions League-uitwedstrijd tegen Liverpool. De wedstrijd is live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online via KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Het commentaar bij Liverpool - Ajax is ook LIVE te beluisteren op JUKE.

Stand
In groep C van de Champions League ligt de strijd nog helemaal open. FC Midtjylland is kansloos, met nul punten uit vier duels. Liverpool staat voorlopig nog bovenaan met negen punten, op de voet gevolgd door Ajax (dat afgelopen week met 3-1 won van Midtjylland) en Atalanta Bergamo. Zij hebben allebei zeven punten verzameld.

Samenvatting en hoogtepunten Liverpool - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Overwintering
Nadat Ajax vorig seizoen op het laatste moment uitgeschakeld werd in de Champions League en verder moest in de Europa League, zullen de Amsterdammers hopen dat overwintering er dit jaar wél in zit. Het wordt nog een hele kluif om dat te bewerkstelligen; minstens een punt pakken tegen Liverpool lijkt noodzakelijk en in de laatste wedstrijd moet gewonnen worden van Atalanta.

Liverpool - Ajax is op dinsdag 1 december om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online bij KIJK.nl en op de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing van SBS6 begint om 20.30 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Liverpool - Ajax live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier