Dinsdag 1 december in Het Perfecte Plaatje: shoot op engste plek van Nederland

Dinsdag 1 december in Het Perfecte Plaatje: shoot op engste plek van Nederland
Nog vier BN'ers in de race

Kijktip :

Het Perfecte Plaatje gaat ook deze week weer verder met een bijzondere aflevering. Er zijn nog slechts vier bekende Nederlanders in de race voor de winst. Wie valt er deze keer, vlak voor de finale, nog af?

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wilde dieren
De eerste opdracht van deze aflevering is weer een bijzondere. De hobbyfotografen schieten hun eerste serie met behulp van topfotograaf Frans Lemmens, die ze tijdens de opdracht begeleid. En het is opnieuw een bijzondere opdracht: de kandidaten gaan Amsterdam in om de wilde dieren in de stad te fotograferen en hoe die zich verhouden tot de mens.

Tekst gaat verder onder video's.

Engste plek
Voor de tweede opdracht moeten de fotografen weer laten zien dat ze over stalen zenuwen beschikken. Ze gaan namelijk naar de engste plek van Nederland: Kasteel Waardenburg. In dit griezelige kasteel moeten de BN'ers een horroraffiche creëren met een model. En die modellen - dat zijn ze zelf. Zo heb je de fotografen nog nooit gezien.

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 1 december in Het Perfecte Plaatje: shoot op engste plek van Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier