Dinsdag in Down the Road: een bezoekje aan de Finse sauna

Dinsdag in Down the Road: een bezoekje aan de Finse sauna
Unieke ervaring voor reisgezelschap

Kijktip :

In het nieuwe seizoen van Down the Road, dat afgelopen week begon, gaat presentator Dieter Coppens samen met een aantal Vlamingen met het syndroom van Down op reis door Lapland, in het noorden van Finland.

Down the Road gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tweede keer
Voor de deelnemers van dit seizoen is het de tweede keer dat ze met Coppens een bijzondere reis maken. In het eerste seizoen van Down the Road deden ze namelijk ook al onvergetelijke ervaringen op - en ook nu maken ze weer bijzondere momenten mee. Het leidt tot hilarische én ontroerende taferelen.

Tekst gaat verder onder video's.

Sauna
Deze week is te zien hoe het reisgezelschap met een rendierslede wordt afgezet bij een typisch Finse sauna. Hier worden ze letterlijk en figuurlijk ondergedompeld in de saunacultuur van het Scandinavische land. Na de ontspanning is het tijd voor inspanning: de groep gaat langlaufen. Niet iedereen gaat even goed vooruit op de latten en dat zorgt voor veel frustratie.

Down the Road is elke dinsdag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Down the Road: een bezoekje aan de Finse sauna of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier