Serierecensie: Hallmark-achtig Virgin River seizoen 2 staat nu op Netflix

Serierecensie: Hallmark-achtig Virgin River seizoen 2 staat nu op Netflix
Soap en romantiek met Martin Henderson en Alexandra Breckenridge

Kijktip :

Na een jaar wachten staat eindelijk het tweede seizoen van de dramaserie Virgin River op Netflix. Verpleeg- en verloskundige Melinda Monroe (vertolkt door Alexandra Breckenridge) leek aan het einde van seizoen 1 helemaal klaar met Virgin River en haar inwoners, maar in seizoen 2 keert ze gewoon weer terug. Lees hier de serierecensie van Virgin River seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Het derde wiel..
Het verhaal gaat verder en zal vooral om Mel en haar relatie met veteraan Jack (Martin Henderson) draaien. De twee worden steeds heviger verliefd op elkaar, maar Jack verwacht een kind met Charmaine! Hij vindt Charmaine geen relatie-materiaal, maar het is allemaal niet bevorderlijk voor zijn relatie met Mel, die straks het kind van Jack bij een andere vrouw ter wereld gaat brengen. Verdriet en groot geluk gaan slecht samen.

Met onder andere Martin Henderson in de serie 'Virgin River'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Zoals een rustige rivier langs grote rotsen stroomt, zo kabbelt deze populaire serie ook voort langs soapachtige, zoetsappige romantiek, intriges en lichte woedeaanvallen. Een zeer gewaardeerde serie die voor veel mensen herkenning oproept uit het dagelijks leven. Op Netflix staat Virgin River op plek 1 van de best bekeken series van dit moment, en er is goed nieuws: het derde seizoen is ook al in aantocht. En we zijn waarschijnlijk nog lang niet klaar, want Virgin River is gebaseerd op een succesvolle boekenreeks van maar liefst 21 romans van Robyn Carr. Carr werd er zeer rijk mee, en kreeg keer op keer het gewilde predicaat NY Times Bestseller. Drie sterren.

Cast
Naast Martin Henderson (Everest) en Alexandra Breckenridge (The Walking Dead) is ook Jenny Cooper (Grey's Anatomy) en Colin Lawrenc (Riverdale) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Sue Tenney (Good Witch).

Virgin River seizoen 2 is vanaf 27 november 2020 op Netflix te zien. Deze serie bevat 10 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Genre: Drama, Romantiek. IMDb-score 7,5.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Hallmark-achtig Virgin River seizoen 2 staat nu op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier