Prachtig filmdrama The Spectacular Now zie je dinsdag op SBS9

Prachtig filmdrama The Spectacular Now zie je dinsdag op SBS9
Miles Teller en Shailene Woodley spatten van het scherm

Kijktip :

Op dinsdag 1 december zendt SBS9 het prachtige filmdrama The Spectacular Now uit, met Miles Teller en Shailene Woodley in de hoofdrollen. Deze tienerfilm raakt precies de juiste snaar en is het bekijken meer dan waard.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
De populaire Sutter Keely leeft met de dag en is totaal niet bezig met het leven dat hem na de middelbare school te wachten staat. Als hij door zijn vriendinnetje gedumpt wordt, zet hij het op een zuipen. De volgende ochtend wordt hij wakker in de tuin van de introverte Aimee. Zij droomt van de toekomst, hij wil niet verder kijken dan het moment. Maar toch voelen deze twee tegenpolen zich tot elkaar aangetrokken en zit er liefde in de lucht.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
De laatste jaren zagen we de nog altijd pas 29-jarige actrice Shailene Woodley vooral schitteren in de tv-serie Big Little Lies, maar tussen 2011 en 2016 veroverde ze de filmwereld met een reeks succesvolle producties. Tussen grote successen als The Descendants, The Fault in Our Stars en de Divergent-films wordt The Spectacular Now nog weleens vergeten, maar dit is een prachtig tienerdrama dat uitstekend balanceert op het randje met precies de juiste dosis sentimentaliteit.

Cast
Naast Miles Teller (Whiplash) en Shailene Woodley (Adrift) zijn ook Brie Larson (Captain Marvel) en Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door James Ponsoldt.

The Spectacular Now (2013) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op dinsdag 1 december om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: drama, romantiek. Speelduur: 95 minuten.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtig filmdrama The Spectacular Now zie je dinsdag op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier