Welcome to Plathville seizoen 2 start woensdag op TLC

Welcome to Plathville seizoen 2 start woensdag op TLC
Kijkje in het leven van groot gezin

Kijktip :

Vanaf woensdag 2 december is op TLC het nieuwe, tweede seizoen van Welcome to Plathville te zien. We ontdekken dat er veel veranders in de hechte familie Plath, waar de tijd tot voor kort stil leek te staan. Televisie, internet en social media waren taboe, maar hoe zit dat nu?

Afzonderlijke huizen
Inmiddels heeft iedereen het grote landgoed verlaten en wonen ze in drie afzonderlijke huizen - maar wel op loopafstand van elkaar. Ethan was al uit huis getrokken; hij vond een nieuw, losser leven met zijn vrouw Olivia. Ook broer Micah ging op zichzelf wonen, samen met zus Moriah, die is teruggekeerd uit Minnesota. Zij heeft twee banen om haar beginnende muziekcarrière te betalen en ze krijgt zelfs haar eerste vriendje.

Liefdespad
Micah zet eveneens zijn eerste stappen op het liefdespad, maar werkt ondertussen hard aan zijn carrière als model. Het landgoed raakt steeds meer verlaten, want ook Kim en Barry verlieten het lieten het achter zich. Zij vonden hun droomhuis, waar ze met de rest van de kinderen gaan wonen - om de hoek bij Ethan. Die wil niet herinnerd worden aan zijn verleden en besluit een ander plekje te zoeken. Micah probeert zijn ouders wat losser te laten zijn voor de kinderen, maar of dit ook lukt?

Het nieuwe seizoen van Welcome to Plathville is vanaf woensdag 2 december wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Welcome to Plathville seizoen 2 start woensdag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier