Nieuw seizoen Top 2000: The Untold Stories start woensdag op NPO 3

Nieuw seizoen Top 2000: The Untold Stories start woensdag op NPO 3
Leo Blokhuis duikt in de archieven

Kijktip :

Naast de Top 2000 op de radio is het tv-programma Top 2000 a Gogo door de jaren heen uitgegroeid tot bijna net zo'n groot fenomeen. Het programma heeft sinds enkele jaren ook een spin-off, Top 2000: The Untold Stories, waarvan het nieuwe seizoen op woensdag 2 december van start gaat.

Top 2000: The Untold Stories gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Leo Blokhuis
Net als voorgaande jaren is het popprofessor Leo Blokhuis die weer de archieven van de Top 2000 a Gogo induikt voor 'nieuwe' reportages, die zijn samengesteld uit niet eerder vertoonde interviews en archiefbeelden. In de eerste uitzending is er onder meer een gesprek met Andrew Ridgeley ("die andere van Wham!") te zien. Hij vertelt hoe George Michael en hij samen de wereldhit 'Careless Whisper' schreven.

The Clash
Verder zien we zangeres Ellen Foley (van 'Paradise by the Dashboard Light'). Zij krijgt nog elk jaar een mooie cheque dankzij een liefdesrelatie met Mick Jones van The Clash. De Belgische band Triggerfinger weidt uit over de ontstaansgeschiedenis van hun hit 'I Follow Rivers' en tijdens een bezoek aan de Engelse kust achterhalen we de herkomst van het lied 'Sovereign Light Café' van de band Keane. En zangeres Rickie Lee Jones zingt een akoestische versie van 'Chuck E's in Love'.

Het nieuwe seizoen van Top 2000: The Untold Stories is vanaf woensdag 2 december wekelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Top 2000: The Untold Stories terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Top 2000: The Untold Stories start woensdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier