Maandag bij M: de radio-DJ's van de Top 2000

Maandag bij M: de radio-DJ's van de Top 2000
De gasten van maandag 30 november

Kijktip :

Elk jaar kun je weer stemmen op je favoriete nummers allertijden voor de Top 2000. Vanavond worden de presenterende DJ's voor dit jaar bekend gemaakt bij M. Wie schuiven er nog meer aan?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in M - maandag 30 november

  • De documentaireserie Schuldig, liet Nederland niet onberoerd. Meer dan een miljoen kijkers zaten elke week aan de buis gekluisterd. Nu, vier jaar later, komen de makers Sarah Sylbing en Ester Gould met een nieuwe documentaireserie: Klassen. Deze serie gaat over de strijd voor gelijke kansen in het onderwijs. Straks schuiven beide makers aan, samen met de juffen Astrid en Jolanda.
  • Straks halen wij, voor één avond, het Top 2000 Café naar de studio. Én maken we bekend welke DJ's de Top 2000 mogen presenteren. Wie dit zijn? Dat zien jullie straks bij M!
  • Geloof het of niet, maar het einde van 2020 komt steeds dichterbij en dat betekent dat de Top 2000 er ook weer aankomt! Dit jaar hadden mensen meer dan ooit behoefte aan verbroedering en dus gokken wij alvast welk nummer een superstijger zal zijn in de lijst.Her Majesty speelt You'll Never Walk Alone van Gerry & The Pacemakers.
  • In politiek Den Haag gaat het al jaren over kansenongelijkheid. De vraag hoe zorgen we dat iedereen echt gelijk kansen krijgt, is in deze huidige coronatijd relevanter dan ooit. Met nog ruim drie maanden tot de verkiezingen, zetten ook politieke partijen ruim in op kansenongelijkheid. Straks praten we met onze eigen politiek duider Sven Kockelmann, wethouder onderwijs en armoede van Amsterdam Marjolein Moorman en journalist Sander Heijne.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij M: de radio-DJ's van de Top 2000 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier