Maandag bij Beau: viroloog en huisarts over de mondkapjesplicht

Maandag bij Beau: viroloog en huisarts over de mondkapjesplicht
De gasten van maandag 30 november

Kijktip :

Koopgekte zorgde er dit weekend voor dat veel mensen de coronaregels aan hun laars lapten. Onder andere viroloog Jean-Luc Murk vertelt wat dit gedrag kan betekenen voor de toekomst. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van maandag 30 november

  • Vanaf morgen geldt in Nederland een mondkapjesplicht, maar wat gaat er veranderen? Te gast zijn viroloog Jean-Luc Murk en huisarts in opleiding Bernard Leenstra.
  • De legendarische goochelaar Fred Kaps is dit jaar 40 jaar dood. Om hem te eren, verschijnt er een prachtig boek, Hans Klok werkte mee aan dat boek en is groot fan. Vanavond eren we Kaps en Hans treedt ook op!
  • Jan Lammers is al 45 jaar een icoon in de autosport. Hij boekte grote successen, maar ook waren er fouten en financiële problemen.Mark Koense bracht het leven van Jan samen in de biografie ‘Jan Lammers, de biografie van een leven met 300 km/u.’
  • Nieuwe borsten en tripjes naar Ibiza: de documentaire 'Hans betaalt de schade' zoomt in op de sugardaddy 2.0, beter bekend als 'Hans'.Marianna had meerdere 'Hansen' en is één van de vrouwen die met een camera gevolgd werd door documentairemaker Mildred Roethof.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Beau: viroloog en huisarts over de mondkapjesplicht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier