Veronica Inside-special De VI Meestervoorspellers is 2 januari te zien op SBS6

Veronica Inside-special De VI Meestervoorspellers is 2 januari te zien op SBS6
Heren blikken vooruit

Nieuws :

Op de tweede dag van 2021 blikken de heren van Veronica Inside in een speciale uitzending vooruit op het nieuwe jaar. Iedereen wil 2020 graag achter zich laten en dat zal ook gelden voor de heren van VI, die in de zomer enorme ruzie kregen. Maar hoe gaat het nieuwe jaar er uitzien?

Niet alleen voetbal
Net als in veel andere uitzendingen van Veronica Inside gaat het ook in deze special niet alleen over voetbal. De heren krijgen de meest uiteenlopende vragen voorgelegd. Blijft Mark Rutte onze premier? Haalt Oranje de finale van het EK? En zijn alle Rolling Stones op 31 december nog in leven? Naast Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp doen ook een aantal deskundigen, het studiopubliek én de kijker fanatiek mee met voorspellen.

25.000 euro
Kijkers kunnen meespelen via hun smartphone, tablet of computer. Via de website moeten er 25 vragen beantwoord worden. Als 2021 zich ontvouwt, ontdekken we welke voorspellingen uitkomen en welke niet. Aan het begin van 2022 is bekend wie De VI Meestervoorspeller is geworden en de meeste vragen goed voorspeld heeft. Die persoon wint maar liefst 25.000 euro.

De special De VI Meestervoorspellers is op zaterdag 2 januari om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna De VI Meestervoorspellers terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside-special De VI Meestervoorspellers is 2 januari te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier