Vanavond op tv: Liverpool - Ajax (Champions League), nieuw seizoen Opgelicht?!

Vanavond op tv: Liverpool - Ajax (Champions League), nieuw seizoen Opgelicht?!
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 december

Kijktip :

Vanavond staat er een absolute kraker op het programma in de Champions League: Liverpool - Ajax. De wedstrijd is uiteraard weer te zien op SBS6. Verder onder meer een nieuw seizoen van Opgelicht?! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Vier handen op één buik

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

In het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik laten weer zeven aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Een bekende moeder helpt ze hierbij als een soort coach en gesprekspartner tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna. In de eerste aflevering wordt de 20-jarige Desteney geholpen door Heleen van Royen. Desteney is nog maar een paar maanden samen met haar vriend Daan als ze onbedoeld in verwachting raakt.


Andere Tijden Special: 75 jaar EOD

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

In deze speciale Andere Tijden-uitzending 'Duizenden bommen en granaten' wordt de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) gevolgd. Opgericht in 1944 zorgt de EOD er al meer dan 75 jaar voor dat alle soorten munitie worden opgeruimd. Zoals bommen en granaten uit de Tweede Wereldoorlog, maar ook verdachte pakketjes in de trein en achtergebleven springstoffen bij een plofkraak.


Live: Liverpool - Ajax

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van de wedstrijd Liverpool - Ajax in de Champions League. Het is spannend in Groep D van de Champions League. Koploper Liverpool verloor afgelopen week thuis van Atalanta, waardoor de Italiaanse ploeg samen met Ajax op 2 punten achterstand van Liverpool staat. Drie ploegen strijden om twee plekken in de knock-outfase van de Champions League.


Komedie-/dramafilm: The Spectacular Now

SBS 9
SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de prachtige film The Spectacular Now te zien. Sutter Keely leeft in het nu. Hij heeft een prima leventje als middelbare scholier, met een bijbaan, een vriendinnetje en geen plannen voor de toekomst. Maar nadat hij is gedumpt door zijn vriendin, wordt Sutter dronken en de volgende ochtend wakker op het gazon van Aimee Finecky. Zij is anders dan alle andere meisjes op zijn school. Ze leest science fiction boeken, heeft geen vriend en droomt over haar toekomst. Ondanks hun verschillen, worden de twee erg tot elkaar aangetrokken.


Terug: Opgelicht?!

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

Vanaf vanavond is het programma Opgelicht?! weer terug op NPO 1, met elke dinsdag rond 21:30 uur een nieuwe uitzending. In dit spraakmakende programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters zijn onthullende reportages te zien en komen actuele nieuwtjes voorbij. Jaap Jongbloed presenteert het programma ook dit seizoen.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Liverpool - Ajax (Champions League), nieuw seizoen Opgelicht?! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier