Het echte leven in de dierentuin maakt special over babypanda Fan Xing op Tweede Kerstdag

Het echte leven in de dierentuin maakt special over babypanda Fan Xing op Tweede Kerstdag
Aflevering over speciale gebeurtenis

Nieuws :

De documentaireserie Het echte leven in de dierentuin was in de zomers van 2019 en 2020 een grote kijkcijferhit op NPO 1. Speciaal voor de kerstdagen is er een nieuwe, feestelijke uitzending te zien. Hierin wordt uitgebreid stilgestaan bij de geboorte en het opgroeien van babypanda Fan Xing in Ouwehands Dierenpark.

Het echte leven in de dierentuin gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Unieke gebeurtenis
De geboorte van Fan Xing was in mei een unieke gebeurtenis, want het was de eerste reuzenpanda die ooit in Nederland is geboren. Het opgroeien is voor de kleine een avontuur vol uitdagingen. Moeder Wu Wen probeert het kwetsbare jong te beschermen, maar de kleine Fan Xing is ontzettend ongeduldig. Hij wil zo snel mogelijk een echte reuzenpanda worden en de wereld veroveren.

Tekst gaat verder onder video's.

Cameratechnieken
Speciale cameratechnieken brengen de groei van Fan Xing in beeld. In het kraamhol zien we hoe Wu Wen haar nog blinde en dove jong in de kwetsbare eerste tien dagen bij zich houdt. Moeders komt er echter ook achter dat ze haar jong snel kwijt kan raken wanneer ze hem meenement naar buiten. Als Fan Xing wat ouder is, probeert hij alles te beklimmen - pas dan ben je een echte reuzenpanda. Wie leert klimmen, moet echter ook leren vallen. Unieke beelden laten zien hoe moeder Wu Wen haar jong de fijne kneepjes bijbrengt.

De special van Het echte leven in de dierentuin over babypanda Fan Xing is op Tweede Kerstdag (zaterdag 26 december) om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het echte leven in de dierentuin maakt special over babypanda Fan Xing op Tweede Kerstdag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier