Nieuwe Noorse dramaserie Exit vanaf woensdag te zien op Canvas

Nieuwe Noorse dramaserie Exit vanaf woensdag te zien op Canvas
Miniserie van vier afleveringen

Kijktip :

Op woensdag 2 en woensdag 9 december zendt Canvas de Noorse dramaserie Exit uit, die bestaat uit vier afleveringen. Twee woensdagen op rij is er dus een dubbele aflevering van de serie te zien op de Vlaamse zender.

Drank en drugs
Hoofdpersoon in deze serie is de rijke Adam Veile. Hij lijkt een perfect leven te leiden, maar hij zoekt voortdurend de grenzen op door overmatig drank- en drugsgebruik. Hij heeft zelfs een speciaal vriendengroepje waarmee hij zich steeds laat gaan: Henrik, Jeppe en William. Adam heeft thuis echter ook nog een vrouw zitten, die de boel behoorlijk op zijn kop zet.

Steriliseren
Na jarenlang te hebben geprobeerd zwanger te raken waagt Adams vrouw Hermine zich aan een vruchtbaarheidsonderzoek. Tijdens een etentje bij haar moeder ontstaat er vervolgens een flinke ruzie tussen Adam en de beide dames. Hij vlucht naar zijn vrienden in hun vaste kroeg, waar Adam opbiecht dat hij zich jaren geleden heeft laten steriliseren. Wat nu?

De Noorse dramaserie Exit is op woensdag 2 en woensdag 9 december rond 22.10 uur met dubbele afleveringen te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Noorse dramaserie Exit vanaf woensdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier