Donderdag in Ali B op volle toeren: Claudia de Breij en Big 2

Donderdag in Ali B op volle toeren: Claudia de Breij en Big 2
Unieke muzikale samenwerking

Kijktip :

Ook deze week heeft Ali B weer een bijzondere samenwerking op poten gezet in zijn muzikale programma Ali B op volle toeren. Deze week zijn het cabaretière en muzikante Claudia de Breij en rapper/producer Big 2 die elkaars werk met een nieuw sausje overgieten.

Ali B op volle toeren gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eigenzinnig
De scherpe en eigenzinnige types Claudia de Breij en Big 2, wiens echte naam Twan van Steenhoven is, hebben direct een klik. Om elkaar beter te leren kennen, maakt het opvallende tweetal een bos- en strandwandeling. Tijdens hun openhartige gesprekken doen ze inspiratie op voor de remakes van elkaars nummers.

Tekst gaat verder onder video's.

Optreden
De Breij gaat aan de slag met het nummer 'Het goede leven, terwijl Big 2 het nu al legendarische liedje 'Mag ik dan bij jou' in een nieuw jasje steekt. Samen duiken ze de studio in voor de bewerking van elkaars nummers. Uiteindelijk laten ze het eindresultaat horen aan Ali B én elkaar.

Ali B op volle toeren is elke donderdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ali B op volle toeren terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Ali B op volle toeren: Claudia de Breij en Big 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier