Donderdag in Mr. Frank Visser rijdt visite: bubbels in de vloer

Donderdag in Mr. Frank Visser rijdt visite: bubbels in de vloer
Mr. Frank Visser brengt uitsluitsel

Kijktip :

Hoewel het programma Mr. Frank Visser rijdt visite niet zo populair is als kijkcijferkanon Mr. Frank Visser doet uitspraak, zijn er nog altijd genoeg mensen geïnteresseerd in de kwesties die mr. Visser voor de kiezen krijgt. Ook deze week reist hij weer door het land voor enkele opvallende zaken.

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuwe gietvloer
Dit keer belt mr. Visser aan bij Jerry. Hij heeft net een nieuwe gietvloer laten leggen, maar slechts drie dagen na het storten ontstaan er al duizenden bubbels. Volgens het vloerenbedrijf is het een kwestie van 'eigen schuld dikke bult', omdat het aan een bouwfout in het huis zou liggen. Jerry is het daar niet mee eens en wil van mr. Visser weten of hij het bedrijf aansprakelijk kan stellen voor het fiasco.

Tekst gaat verder onder video's.

Elzenboom
De tweede kwestie van deze week speelt in het Zuid-Hollandse Gouda. Hier heeft Aad er een dagtaak aan om alle bladeren en takken van de Elzenbomen voor zijn deur op te ruimen. Dat is echter nog niet het ergste: op een zeker moment doorboort één van de takken van de boom de voorruit van zijn auto. Aad is het spuugzat en hij schakelt mr. Visser in.

Mr. Frank Visser rijdt visite is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser rijdt visite terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Mr. Frank Visser rijdt visite: bubbels in de vloer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier