Manchester United - Paris Saint-Germain live op tv

Manchester United - Paris Saint-Germain live op tv
Spannend in Groep H Champions League

Sport :

Op woensdag 2 december spelen Manchester United en Paris Saint-Germain tegen elkaar in de Champions League. SBS6 en Ziggo Sport Racing doen om 21.00 uur live verslag op tv. Online kun je kijken via de livestream op KIJK.nl en via de Gids.tv-livestream.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester United - Paris Saint-Germain

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Stand
Het is spannend in Groep H. Na vier speelronden staat Manchester United bovenaan met negen punten. Daarachter volgen PSG en Leipzig met beide zes punten. Istanbul Basaksehir staat met drie punten onderaan.

1-2 in Parijs
Tijdens de eerste speelronde wist Manchester United met 2-1 te winnen in Parijs. De Engelsen verloren alleen op bezoek bij Basaksehir.

Manchester United - Paris Saint-Germain is woensdag 2 december om 21.00 uur live te zienop SBS6, Ziggo Sport Racing en online bij KIJK.nl en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing van SBS begint om 20.30 uur.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Manchester United - Paris Saint-Germain live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier