Dinsdag in Beau: Imanuelle Grieves schreef boek Imanuelle, Mijn Vechtershart

Dinsdag in Beau: Imanuelle Grieves schreef boek Imanuelle, Mijn Vechtershart
De gasten van dinsdag 1 december

Kijktip :

Imanuelle Grives werd in 2019 opgepakt op festival Tomorrowland met een grote hoeveelheid drugs. Ze verbleef hierdoor enkele maanden in de gevangenis. Nu komt ze met een boek over wat ze meemaakte: Imanuelle, Mijn Vechtershart. Ze vertelt erover bij Beau. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van dinsdag 1 december

  • Het programma Sterren Op Het Doek scoort de pannen van het dak, zeker voor NPO2. Presentator Özcan Akyol is te gast om te praten over dit succes én hij neemt de gast van zaterdag mee naar de studio van Beau: René Froger. Hoe heeft hij het poseren ervaren?
  • Ernst Kuipers is te gast om ons bij te praten over de nieuwe corona-ontwikkelingen. De besmettingen daalden licht, maar de aantallen zijn nog steeds te hoog. Over een week geven premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge weer een persconferentie. Kan Kuipers ons al meer vertellen over hoe we de feestdagen ingaan?
  • Imanuelle Grives presenteert bij Beau haar nieuwe boek. Imanuelle, Mijn Vechtershart gaat over de roerige periode die achter haar ligt. Met de komst van dit boek wil ze die moeilijke periode voor eens en altijd achter zich laten.
  • Op verzoek van de Tweede Kamer besloot minister Carola Schouten dat olifant Buba toch bij de circusfamilie Freiwald mag blijven. Te gast bij Beau: Dierenwelzijnscoördinator Kevin van Geet en Lutz Freiwald, het baasje van Buba.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Beau: Imanuelle Grieves schreef boek Imanuelle, Mijn Vechtershart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier