Woensdag in M: is het vaccinatieplan van Hugo de Jonge haalbaar?

Woensdag in M: is het vaccinatieplan van Hugo de Jonge haalbaar?
De gasten van woensdag 2 december

Kijktip :

Hugo de Jonge heeft gezegd dat hij vanaf begin januari 2021 wil beginnen met een massavaccinatie, maar is dit wel haalbaar? Onder andere Sven Kockelmann zal de twijfels bespreken. Wie schuiven er nog meer aan?

De gasten in M - woensdag 2 december

  • De absolute wereldtop, ja, in die categorie mogen we Igone de Jong zeker plaatsen. Ruim 24 jaar was ze een van de uithangborden van Het Nationaal Ballet. Daarnaast werd ze ook benoemd in de Orde van de Nederlandse Leeuw.
  • Geen grote show en geen juichende muziekliefhebbers dit jaar. Dat is nogal een domper… Maar niet getreurd, we hebben een kleine pleister voor op de vreselijke wonden. Vanavond in M maken we de winnaars bekend van de Edison Jazz Awards. En als kers op de taart, treden ze ook op. Mis het niet!
  • Ondanks het hoopvolle nieuws, zijn er ook twijfels over de snelle start van het grootschalig vaccineren. Belangenorganisatie Actiz noemde het "Erg enthousiast en mogelijk een beetje prematuur". Zijn deze twijfels terecht? We bespreken met met journalisten Sven Kockelmann en Floor Bremer, en columnist Kustaw Bessems.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in M: is het vaccinatieplan van Hugo de Jonge haalbaar? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier