Woensdag bij Beau: Paul de Leeuw over coronaproof Sinterklaas-uitzending

Woensdag bij Beau: Paul de Leeuw over coronaproof Sinterklaas-uitzending
De gasten van woensdag 2 december

Kijktip :

Paul de Leeuw gaat doen waar hij goed in is, namelijk het Nederlandse publiek een lach op hun gezicht bezorgen. Vanavond bij Beau vertelt hij over zijn Sinterklaasuitzending die volledig coronaproof is. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

De gasten van woensdag 2 december

  • In een jaar waar alles onzeker lijkt en niks meer doorgaat, is het des te fijner dat Paul de Leeuw gewoon pakjesavond viert. Dit jaar is hij met de sint het land in gegaan om cadeau’s te bezorgen. Vanavond vertelt Paul alles over zijn coronaproof Sinterklaas-uitzending!
  • De broers van Marc de Hond lanceren vandaag Stichting Komma. Marc liet voor zijn twee jonge kinderen videoboodschappen achter. Dit inspireerde zijn broers om uitbehandelde ouders te helpen iets blijvends na te laten voor hun kinderen. Vanavond schuiven Brian en Michel aan.
  • Op 14 oktober moest de horeca dicht en sindsdien is er geen enkel perspectief. Vandaag kondigden horeca-ondernemers in meer dan 50 steden aan dat ze op 17 januari hoe dan ook opengaan. Drie ondernemers Oubaha Khalid, Johan de Vos en Helene Ganseman schuiven vanavond aan.
  • Minister Hugo de Jonge wil op 4 januari beginnen met vaccineren in Nederland.Frits Wester schuift aan over de haalbaarheid van deze plannen.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Beau: Paul de Leeuw over coronaproof Sinterklaas-uitzending of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier