Vrijdag in Ik vertrek: de familie Mensing emigreert naar Italië

Vrijdag in Ik vertrek: de familie Mensing emigreert naar Italië
Appartementen en glamping

Kijktip :

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Ik vertrek volgen we het avontuur van de familie Mensing. Zij verhuizen vanuit Nederland naar de Italiaanse streek Umbrië om appartementen op te knappen en een zogenaamde 'glamping' te bouwen. Uiteraard gaat dat weer gepaard met de nodige uitdagingen.

Ik vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vakantiebestemming
Jean Paul (51) en Rosalie (33) zijn dol op Italië: ze eten het liefst elke dag pizza of pasta, het land is elk jaar hun vaste vakantiebestemming en het stel geniet van de Italiaanse atmosfeer en mentaliteit. Vol goede moed vertrekken ze met hun kinderen Aras (8) en Isabella (2) naar Umbrië, waar ze een vervallen pand met een grote lap grond hebben aangeschaft.

Tekst gaat verder onder video's.

Gebreken
Ze hebben de sleutel nog geen half uur in hun bezit of Jean Paul en Rosalie stuiten al op de eerste gebreken in het huis: de gas- en elektriciteitsinstallaties zijn ontoereikend, het dak lekt en de pomp van het zwembad is kaduuk. Ze zullen tienduizenden euro's moeten betalen om alles te repareren en dat geld hebben ze niet. Gelukkig zijn ze flexibel, niet voor één gat te vangen en optimistisch.

Ik vertrek is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Ik vertrek: de familie Mensing emigreert naar Italië of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier