Sinterklaas-special Toren C zie je vrijdag 4 december op NPO 3

Sinterklaas-special Toren C zie je vrijdag 4 december op NPO 3
Goedheiligman komt langs op werkvloer

Kijktip :

Over enkele dagen is het weer pakjesavond en dat betekent dat er ook op televisie veel aandacht is voor het Sinterklaasfeest. Vrijdagavond (4 december) zendt NPO 3 de Sinterklaas-special van het hilarische sketchprogramma Toren C uit, waarin de Goedheiligman de werkvloer bezoekt.

Sinterklaas-special Toren C gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Echte Sint
Ook in Toren C wordt het Sinterklaasfeest op grootse wijze gevierd, maar voordat het zover is moet er een probleem worden opgelost. Wim weigert nog langer hulpsinterklaas te zijn en dus is er een vervanger nodig. Gelukkig is er een meer dan adequate stand-in gevonden: niemand minder dan de échte Sint. Een mooi moment voor Karin, die nog in Sinterklaas gelooft.

Grove gedichten
Els maakt het avondje extra gezellig door rond te gaan met haar eigen, zelfgebakken banketstaaf. Uiteindelijk loopt het Sinterklaasfeest echter volledig uit de hand: er zijn lootjes getrokken, maar de surprises en (grove) gedichten schieten bij veel mensen in het verkeerde keelgaat. Want wat rijmt er op "mijn collega met haar stomme kop"? Het wordt nóg dramatischer als de Sint in het ziekenhuis belandt.

De Sinterklaas-special van Toren C is op vrijdag 4 december om 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de Sint-special van Toren C terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sinterklaas-special Toren C zie je vrijdag 4 december op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier