Sterke misdaadthriller Mr. Brooks vrijdag te zien op Net5

Sterke misdaadthriller Mr. Brooks vrijdag te zien op Net5
Kevin Costner schittert in hoofdrol

Kijktip :

Hollywoodveteraan Kevin Costner beleefde zijn absolute hoogtijdagen aan het eind van de jaren tachtig en het begin van de jaren negentig, maar hij schittert nog regelmatig in sterke films. In 2007 dook hij op in de uitstekende misdaadthriller Mr. Brooks. Deze film is vrijdag te zien op Net5.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Het is Earl Brooks altijd gelukt een gespleten leven te leiden: aan de ene kant is hij de keurige zakenman en perfecte huisvader, maar daarnaast heeft hij het bloeddorstige alter ego Marshall, dat hem tot gruwelijke moorden aanzet. Hij komt echter in de problemen wanneer er foto's worden genomen van zijn laatste moordpartij. Naast de opportunistische fotograaf wordt hij ook op de hielen gezeten door de doortastende rechercheur Tracy Atwood. Is Mr. Brooks slimmer dan zijn tegenstanders en kan hij voorkomen dat zijn vrouw en dochter achter zijn schokkende dubbelleven komen? Of wordt hij voor eens en voor altijd ontmaskerd?

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Het verhaal van Mr. Brooks is misschien wat ongeloofwaardig en vergezocht, maar regisseur Bruce A. Evans weet er wel chocola van te maken. De uitstekende cast brengt het scenario op overtuigende wijze over, maar Evans kon dan ook beschikken over prima acteurs. Naast de goede hoofdrol van Costner zien we onder anderen Demi Moore en William Hurt schitteren in bijrollen. Ondanks de ongeloofwaardigheid van het verhaal wordt het met veel suspense opgediend en dat zorgt ervoor dat je tot het einde op het puntje van je stoel blijft zitten.

Cast
Naast Kevin Costner (Dances with Wolves) en Demi Moore (A Few Good Men) zijn ook Dane Cook (Dan in Real Life) en William Hurt (Captain America: Civil War) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Bruce A. Evans.

Mr. Brooks (2007) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op vrijdag 23 april om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: misdaad, thriller. Speelduur: 120 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterke misdaadthriller Mr. Brooks vrijdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier