Zaterdag 5 december in Sterren op het doek: René Froger

Zaterdag 5 december in Sterren op het doek: René Froger
Zanger geportretteerd door drie kunstenaars

Kijktip :

Op zaterdag 5 december is er weer een nieuwe aflevering van Sterren op het doek te zien op NPO 2. Deze week is het zanger René Froger die te gast is; hij wordt geportretteerd door drie kunstenaars.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Johan Cruijff Arena
Voor het gesprek met Froger heeft presentator Özcan Akyol een bijzondere locatie gekozen: een lege Johan Cruijff Arena. Normaal gesproken staat Froger hier samen met de Toppers voor een uitzinnig publiek van ruim 50.000 man. Dit keer vertelt hij er over zijn jeugd, de liefde voor zijn ouders en hoe het is om al veertig jaar aan de muzikale top van Nederland te staan.

Portret
Terwijl Froger in gesprek is met Akyol, staan drie kunstenaars voor de zware taak om hem te portretteren - allemaal op hun eigen manier. Aan het einde van de aflevering mag Froger één van de drie schilderijen kiezen. Het werk dat hem het meest bekoort, gaat mee naar huis. De andere twee worden geveild voor een door Froger gekozen goed doel.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 5 december in Sterren op het doek: René Froger of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier